Eva Mendes uhkeana tuoreessa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina lähinnä valkokankaalla nähty Eva Mendes on tullut tutuksi myös mallinurastaan muiden muassa Calvin Klein kampanjoissa. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Hitch-Lemmentohtori, Ghost Rider ja 2 Fast 2 Furious.

Eva Mendes seurustelee nykyään näyttelijäkomistus Ryan Goslingin kanssa. Äskettäin 37-vuotiaan kaunottaren Marie Claire -lehden kansikuva aiheutti ihmetystä, kun sen kuvankäsittely oli mennyt selvästi pieleen. Nyt vuorossa on saman lehden brittiversio, jonka kesäkuun numeron kannessa näyttelijätär poseeraa hieman onnistuneemmin. Lehden haastattelussa Eva Mendes kertoo työskentelemisestä poikaystävän kanssa ja kuinka pari tapasi toisensa viime vuonna leffan kuvauspaikalla.

Eva Mendes halusi lapsena ryhtyä nunnaksi, mutta joutui luopumaan haaveestaan äidilleen tehdyn lupauksen vuoksi. Vähävaraisessa perheessä varttunut Mendes luopui haaveistaan kuultuaan siskoltaan, että nunnat eivät saa lainkaan palkkaa. Hän halusi ostaa isompana äidilleen auton ja talon, joten uravalinta suuntautui toisaalle.