Menisitkö sinä näihin baareihin? Mainokset julkistettiin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Baarit houkuttelevat asiakkaita ovistaan sisään esimerkiksi huimilla alennuksilla tai tarjouksilla. Baarien edustalla voidaan nähdä mainoskylttejä, joissa alennukset on ilmoitettu. Nyt verkossa on julkaistu kuvasarja hauskimmista baarien tekemistä mainoskylteistä.

Kuvasarjassa nähdään muun muuassa Starankin uutisoima mainos, jossa asiakkaita yritetään houkutella baariin liitutaulun hämäävällä tekstillä. Liitutaulussa nimittäin julistetaan isoilla kirjaimilla, että kyseinen baari tarjoaa ilmaista olutta. Tarkkasilmäisimmät eivät kuitenkaan mene baarin keksimään lankaan. Kallis huolto siis.

Kuvissa nähdään myös eräs baari, joka mainostaa itseään ”aviomies-hoitolana”. Baarin edustalle asetetussa kangasmainoksessa vaimoja kannustetaan jättämään aviomiehet päivän ajaksi kyseiseen hoitolaan. Kuvakoosteen hämäävimpien mainosten joukkoon lukeutuu erään irkkupubin valtava mainos.