Avaruussukkula viimeiselle matkalleen – vähemmän näyttävissä merkeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljoonat ihmiset seurasivat taannoin, kun Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA lähetti pitkään palvelleen Enterprise-avaruussukkulansa viimeistä kertaa avaruuteen ja sai sen sieltä myös ehjänä takaisin. Kerroimme huhtikuussa kuvagallerian kera kuinka Enterprise lensi viimeisen kerran New Yorkin taivaalla.

NASA lennätti nimittäin avaruussukkula Enterprisen viimeiselle lennolleen mainosmielessä ja nyt avaruussukkula on päässyt viimeiselle matkalleen. Se ei tosin ollut enää yhtä loistokas kuin aikaisemmat reissut, sillä Enterprise siirrettiin lopulliseen säilytyspaikkaansa jokea pitkin proomulla. Viimeistä matkaa seuraamaan oli tullut rannoille suuri joukko ihmisiä. Enterprise avataan yleisölle 15. heinäkuuta.