Miehen jääkaapista hävisi mystisesti ruokaa – vaatekomerosta löytyi järkyttävä yllätys

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kodittomat ihmiset oleskelevat yleensä julkisilla paikoilla, ja saattavat nukkua yönsä esimerkiksi puiston penkillä. Nyt Japanissa on tullut ilmi tapaus, jossa erään kodittoman naisen uutisoitiin nauttineen tuntemattoman miehen kodin mukavuuksista peräti vuoden ajan.

Kasuyan kaupungissa asuva mies asensi taannoin kotiinsa valvontakamerat, koska hänen jääkaapistaan katosi jatkuvasti ruokaa. Valvontakameroiden videot katsottuaan hän huomasi, että hänen keittiössään oli käynyt ihminen. Mies soitti viranomaisille ja kertoi heille jääkaapillaan vierailleesta murtovarkaasta.

Poliisit saapuivat pian miehen kotiin ja alkoivat tutkimaan tapausta. He eivät kuitenkaan löytäneet merkkejä murrosta, sillä talon ovet olivat lukossa, eikä ikkunoista löytynyt murtojälkiä. Poliisit saivatkin kokea melkoisen yllätyksen, kun tutkimusten aikana miehen vaatekomeron ylähyllyltä löytyi nainen. Ylähyllyllä maannut nainen kertoi poliiseille, että hän on asunut miehen vaatekomerossa jo vuoden ajan.

Kodittoman naisen mukaan hän meni luvattomasti taloon vuosi sitten, kun mies oli eräänä päivänä jättänyt ulko-ovensa lukitsematta. Poliisien edustajan Hiroki Itakuran mukaan 58-vuotias nainen oli tehnyt itselleen mukavan pedin kaapin ylähyllylle. Sala-asukas oli myös käynyt useasti suihkussa ja pitänyt huolta henkilökohtaisesta hygieniastaan miehen pesutarvikkeilla, Metro-sivusto uutisoi.