Jada Pinkett Smith tiukkana: ”Ruokaa ei syödä maun vuoksi”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Taannoin julkkispari oli erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen miestään Marc Anthonyn kanssa.

Nyt Jada Pinkett Smith on kertonut hyvin säilyneen vartalonsa salaisuuden. 40-vuotias nainen paljasti, ettei sorru helposti nautinnolliseen lohtusyömiseen. Hoikkavartinen nainen elää terveellisellä ruokavaliolla, jossa on paljon proteiinia, kasviksia ja terveydelle hyviä hiilihydraatteja. Nainen kertoo maistelevansa vain harvoin ranskalaisia perunoita tai pizzaa.

– En koskaan syö nautinnon vuoksi. Tapa on jäänyt isoäidiltäni, jonka huonoja kokkauksia en voinut syödä. Hän opetti minulle, että ruokaa ei syödä maun, vaan ravinnon saamisen vuoksi, kertoo Jada Pinkett-Smith Essence-lehdelle.

Perheenäiti paljasti haastattelussa, että tulevaisuudessa hänet saatetaan nähdä samassa elokuvassa aviomiehensä kanssa. Will Smith antoi taannoin lupauksen vaimolleen yhteisestä projektista. Jada Pinkett Smith kertoo suunnitelleensa yhteistä elokuvaa vuodesta 1997 lähtien.

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.