Jwoww ja Sami käänsivät katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut pahennusta jo parin vuoden ajan, mutta ohjelma on vaikeuksista huolimatta jatkunut. Realitysarjan tähdet ovat nousseet samalla seuratuimpien julkkisten joukkoon ja yksi heistä on näyttävä neitokainen Jenni “Jwoww” Farley.

Nyt 25-vuotias Jwoww on nyt kuvattu shoppailemassa kollegansa Samin kanssa Seaside Heightsin alueella. Realityhottis oli pukeutunut tiukkaan keltaiseen toppiin, jonka alla oli vaaleanpunainen vielä pienempi toppi. Niiden tuloksena ainakin miehet saivat silmänruokaa.

Jwoww sai syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jersey Shore -sarjan lisäksi Jwoww tekee parhaillaan aktiivisesti omaa televisiouraa, jonka menestys jää kuitenkin nähtäväksi.