Räppäri raivostui laserilla osoitelleelle fanille: ”Tämä ei ole mitään v**un peliä!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Nyt kohuräppäri on herättänyt paheksuntaa kiroilemalla fanille kesken keikan. West esiintyi Watch The Throne -kiertueensa konsertissa Pariisissa, kun erään huono-onnisen fanin käytös alkoikin ärsyttää artistia. Flashing Lights -kappaleen alussa räppäri keskeytti esityksen, ja alkoikin kovin sanoin haukkua laser-valolla osoitellutta fania.

– Näettekö tämän kaverin vihreän laserin kanssa? Älä v**tuile tämän esityksen kanssa, tämä ei ole mitään v**un peliä! Sinut heitetään täältä v**tuun, enkä minä halua sellaista paskaa. Joten v**tu, rauhoitu nyt, sanoi Kanye West fanilleen.

Omg! Yahoo! -sivuston mukaan räppäri ei antanut kuitenkaan hermostumisensa vaikuttaa esitykseen. Seuraavaksi West jo herätteli yleisön innostusta kysymällä ihmisiltä, oliko heillä hauskaa konsertissa. Räppärin käytös on herättänyt välittömästi julkisuudessa keskustelua siitä, oliko fanille kiroilu mieheltä asiatonta käytöstä.

West keikkailee paraikaa ystävänsä Jay-Z:n kanssa Euroopassa Watch The Throne -kiertueella. Miesten Pariisin keikka herätti huomiota maailmalla, kun Ranskan pääkaupungissa esiintyneet muusikot vetivät keikallaa N****’s in Paris -uutuuskappaleensa encorena huimat 11 kertaa putkeen. Innokkaan yleisön joukosta löytyivät esityksen aikana muun muassa Hollywood-näyttelijä Adam Brody, Jay-Z:n vaimo Beyonce, näyttelijätär Gwyneth Paltrow sekä Spike Lee.