Jada Pinkett Smith luomuna – silti seksikäs kaunotar!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Taannoin julkkispari oli erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen miestään Marc Anthonyn kanssa.

Nyt Jada Pinkett Smith on keikistellyt kuvaajien edessä Madagascar 3 -elokuvan ensiesitysjuhlissa New Yorkissa. Julkkistähdellä oli yllään pienenpieni punainen cocktail-mekko.

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.