Söisitkö sinä tällaisen leivän? Leipomon herkut silkkaa painajaista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elokuvista tuttu zombie-käyttäytyminen on viime aikoina noussut ilmiöksi, kun monia oikean elämän kannibaaleja on saatu rikoksistaan kiinni. Äskettäin jäi kiinni homorakastajansa syömisestä syytetty Luka Magnotta-niminen mies.

Nyt eräs thaimaalainen taiteilija Kittiwat Unarrom on jatkanut leipuri-isänsä perinnettä groteskilla tavalla. Mies leipoo nimittäin ihmisen ruumiinosia muistuttavia leipiä, jotka hän maskeeraa verisiksi. Leivät herättävät ällötyksen tunteita, mutta ulkonäöstään huolimatta ne ovat kuitenkin syötäviä.

Unarromin ruumisleipiä myydään perheen leipomossa Ratchaburissa. Kauhistuttavat leivät ovat kukin ainutlaatuisia, sillä taiteilija maalaa ne käsin. Miehen leipiä maisteleva voi päästä käsiksi zombien sielunelämään, varsinkin jos muutaman haukkauksen jälkeen janoaakin lisää järsittävää.