Nämä paahtoleivät tuovat hymyn huulille jo aamiaispöydässä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Monissa perheissä leivänpaahtimen säätönupin asentoa käännetään suuntaan ja toiseen, sillä joku saattaa pitää hyvin rapeasta paahtoleivästä, kun taas toinen vain hieman lämmitetystä leivästä. Nyt verkossa on julkaistu hauska kuvasarja paahtoleivistä, jotka voivat luoda hymyn huulille aamiaispöydässä.

Kuvissa nähdään muun muuassa tummunut paahtoleipä, jonka keskelle on taiteiltu monen pienen tytön lempihahmo. Leivässä nimittäin nähdään Hello Kitty -kissahahmoa muistuttava taideteos, joka on viimeistelty mustilla pisteillä ja viivoilla sekä pinkillä rusetilla.

Söpöissä paahtoleivissä nähdään lukuisia eläinaiheisia tuotoksia. Yhden paahtoleivän päälle on muun muuassa taiteiltu kanaa muistuttava hahmo. Punaiselle lautaselle asetetun paahtoleivän vaaleat kohdat puolestaan muistuttavat koiran tassun jäljeltä.