RIP Urban Jumble: Ben & Jerry’s perusti jäätelömakujen hautausmaan – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin lukeutuva jäätelömerkki Ben & Jerry tunnetaan erikoisista jäätelömauistaan, jotka ovat saaneet valtavan suosion erityisesti Yhdysvalloissa. Viime vuonna yhtiö lanseerasi ”Hikiset pallit” -jäätelömaun, joka suututti erityisesti lapsiperheet.

Uusien jäätelömakujen tieltä pitää aika ajoin raivata vanhoja makuja pois, mutta yhtiö ei ole halunnut vetää niitä niin sanotusti vessanpöntöstä alas. Ben & Jerry’s onkin perustanut mailleen vanhojen jäätelömakujen hautausmaan, josta ovat saaneet viimeisen leposijansa esimerkiksi edesmenneet Urban Jumble, Oh Pear, Making Whoopie Pie, Sugar Plum, Economic Crunch, Tuskeegee Chunk ja Cool Britannia.

Taannoin lanseeratun Hikiset pallit -jäätelömaun takia American Family Assosiation nousi barrikadeille. Järjestö ihmeteli etteikö Ben & Jerry’s parempaan pystynyt ja totesi nimen olevan rivo ja alatyylinen. Lisäksi ihmeteltiin millainen lapsi pyytäisi tätä makua kaupassa nimeltä. Järjestö pyytää kansalaisia lähettämään paheksuntakirjeitä yhtiölle.