Britney Spearsin X Factor -sekoilu ihmetyttää: ”Materiaali menee pilalle”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Spearsin levottomalle käytökselle löytyi taannoin syy ADHD-tarkkaavaisuushäiriöstä, johon neitokaisella ei ole tällä hetkellä lääkitystä. Nyt televisiopomojen kerrotaan suuttuneen poptähdelle hänen ailahtelevan käytöksensä vuoksi. Simon Cowell pelkääkin tehneensä virheen palkatessaan Spearsin tuomarin tehtävään.

Laulajatar poistui jälleen tuomarin paikalta Kansas Cityssä, ja jätti yleisön huutamaan peräänsä. Hänen lisäkseen myös muut tuomarit jättivät paikkansa protestoidakseen huonosti käyttäytyvää kilpailijaa vastaan. Muut tuomarit kuitenkin palasivat heti paikoilleen, kun Britney katosi silminnäkijöiden mukaan takahuoneeseen.

– On todella noloa kuvauksissa, että tuomaristossa on jatkuvasti yksi tyhjä paikka. Materiaali menee pilalle. Jos koelauluissa onkin todella lahjakas laulaja ja tuottajat haluavat käyttää materiaalia, katsojille on paljastettava syy Britneyn poissaololle, kertoo sisäpiirin lähde Daily Mirror -lehdelle.

Britneyn pelätäänkin murtuvan kykyjenetsintäkilpailussa kovien tuomarointipaineiden alla. Kaikki eivät kuitenkaan tuomitse poptähteä, sillä tuomarikollega L.A. Reed ylisti äskettäin Radar Online -lehdelle Britneyn hyvää makua. Reedin mukaan Spearsin musiikkimaku menee erinomaisesti yksiin hänen oman näkemyksensä kanssa.

Lukuisia maailmanlaajuisesti erittäin menestyneitä hittilevyjä julkaisseen Britneyn tiedetään saavan tuomaripestistään peräti 15 miljoonan dollarin palkkion. 19-vuotiaan teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria.