Torakat rakastavat Lady Gagan musiikkia – supertähti haluaa lähempää tuttavuutta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Rohkeista lavaesiintymisistään ja vaatevalinnoistaan tunnettu laulaja joutui äskettäin perumaan keikkansa Indonesiassa konservatiivisten muslimien uhkausten takia.

Nyt laulajattarella on varsin erikoinen inspiraation kohde. Poptähti on nimittäin käskenyt vaatesuunnittelijoitaan luomaan itselleen torakka-aiheisen hatun. Lady Gaga ihastui kyseiseen hyönteislajiin, kun kuuli eräästä tutkimuksesta, jossa torakat reagoivat parhaiten hänen musiikkiinsa.

– Lady Gaga on etsinyt asua, joka ylittäisi hänen kuuluisan lihapukunsa. Tämä voisi olla sellainen. Hän haluaa päähineen, jossa aidot torakat kiemurtelevat hänen päässään, kertoo sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Viime vuonna newyorkilaiset opiskelijat tutkivat torakoiden liikehdintää. Opiskelijat soittivat hyönteisille erilaista musiikkia, ja yrittivät saada ne reagoimaan liikkeellä. Weezer-yhtye ja metallibändi Avenged Sevenfold eivät kiinnostaneet elikoita. Lagy Gagan musiikki sai sen sijaan torakat heräämään eloon.

Äskettäin 26-vuotiaasta tähdestä tuli Twitter-blogipalvelun seuratuin henkilö. Laulajattaresta tuli ensimmäinen käyttäjä, jolla on yli 25 miljoonaa seuraajaa. Lady Gagan taakse jäi viimein myös teinilaulaja Justin Bieber 22,5 miljoonalla seuraajallaan. Kolmanneksi seuratuin Lady Gagan ja Justin Bieberin jälkeen on laulajatar Katy Perry.