115 vuoden parisuhde päättyi traagisesti: ”He eivät voi sietää toisiaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kiinan Yunnan-eläintarhassa järjestettiin aiemmin tänä vuonna hääjuhla hieman erikoiselle pariskunnalle. Rakastuneet Changmao-pässi ja Chunzi-peura saivat toisensa kuukausien yhdessäolon jälkeen. Nyt erään eläinpariskunnan rakkaustarinan uutisoitiin päättyneen dramaattisesti.

Itävallan Klagenfurt-eläintarhassa asuvat kilpikonnat Bibi ja Poldi olivat kuin paita ja peppu 115 vuoden ajan. Kilpikonnat ovat varttuneet toistensa rinnalla, ja heidän uskotaan rakastuneen yhteisten vuosien varrella. Rakkaustarina päättyi kuitenkin aiemmin tänä vuonna, kun yhtäkkiä he eivät enää viihtyneet yhdessä.

– He eivät voi sietää toisiaan. Yritämme saada heidät selvittämään välinsä, eläintarhan työntekijä Helga Happ kertoi Radar Online -sivustolle.

Työntekijöiden mukaan suhde koki karmaisevan käänteen, kun lähes sata kiloa painava Bibi-kilpikonna hyökkäsi ”aviomiehensä” kimppuun. Naaraskilpikonna oli muun muuassa puraissut palan uroksen kilvestä vahvojen leukaperiensä voimalla. Työntekijöiden mukaan on todella harvinaista, että vuosikymmeniä yhdessä viettäneet eläinparit katkaisevat välinsä. He kuitenkin toivovat, että kilpikonnapariskunta palaa yhteen.