Maria Fowler biletti tiukassa topissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa suosittu The Only Way Is Essex –realitysarja on tehnyt sen tähdistä maansa seuratuimpia julkkiksia. Yksi sarjan kaunottarista on Maria Fowler. Hänet tunnetaan kurvikkaan ulkomuotonsa lisäksi hyväntekeväisyystyöstään rintasyövän parissa.

Nyt Maria Fowler on kuvattu juhlimassa Lontoossa. Siellä hänet ikuistettiin poistumassa Funky Buddha -baarista yhdessä Grey Burnsin kanssa.

The Sun –lehden mukaan realitykaunotar toimi ennen julkkisuraansa ökyrikkaiden miehien seuralaisena 600 punnan tuntipalkalla. Maria tapaili muun muuassa lakimiehiä, pankkiireja ja sheikkejä. Lukuisten miesten kerrottiin myös ostaneen seuralaiselleen kalliita lahjoja. Fowler kertoi kuitenkin pian menneisyytensä tultua julki, ettei koskaan harrastanut seksiä miesseuralaistensa kanssa.

Maria Fowler syntyi Englannin Derbyssä. Hän työskenteli muun muuassa tankotanssijana ja stripparina, kun hän muutti kotikaupungistaan Lontooseen. Kaunottaren tähdittämä The Only Way Is Essex –realitysarja on saavuttanut suuren suosion Britanniassa ja se on palkittu arvostetulla BAFTA-palkinnolla. Sarjaa on verrattu suosittuihin The Hills ja The Jersey Shore –televisiosarjoihin.