Rihannan suhdekohu paisuu – deittailee pahoinpitelijäänsä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on viime päivinä ollut runsaasti otsikoissa seksiin liittyvien lausuntojensa ja valokuviensa merkeissä. Laulajattaren ja hänen ex-poikaystävänsä Chris Brownin väleistä on liikkunut tähtien erosta lähtien huhuja.

Nyt vaikuttaisi siltä, että tähdet ovat askeleen lähempänä suhteen jatkamista. Räppäri on viettänyt aikaa Rihannan ja hänen perheensä kanssa. Viime viikkojen aikana tähdet ovat juhlineet useaan otteeseen samoissa yökerhoissa. Suhde-epäilyt kiihtyivät entisestään, kun Brown seurasi Rihannan ja hänen läheistensä kanssa koripallo-ottelua Jay-Z:n omistamassa 40/40-sporttibaarissa.

– Rihanna saapui ensin taksilla perheensä ja ystäviensä kanssa, jonka jälkeen hänet saateltiin yksityiseen huoneeseen. Brown liittyi heidän seuraansa hetken päästä. He istuivat samalla sohvalla kannustamassa Miami Heat -joukkuetta. Brownin tyttöystävää Karrueche Trania ei näkynyt missään, kertoo sisäpiirin lähde New York Post -lehdelle.

Chris Brown ystävineen lähti baarista pelin päätyttyä, kun Rihannan seurue jäi pidemmäksi aikaa. Lähteen mukaan kaikki musiikkibisneksessä olevat henkilöt olettavat tähtiparin palaavan takaisin yhteen. Lähde väittää myös, että on vain ajan kysymys, koska supertähdet kertovat asiasta julkisuudessa.

Entinen poptaivaan tähtipari on yhdistetty toisiinsa aiemminkin tänä vuonna, kun tähdet vierailivat toistensa kappaleilla. Tiettävästi Rihanna on kuitenkin sinkku, minkä tähti on julistanut useaan otteeseen haastatteluissaan. Brownin tiedetään seurustelevan vietnamilaisen mallin Karrueche Tranin kanssa, vaikka räppärin onkin koko suhteen ajan huhuttu kaipaavan Rihannaa.

Rihanna rankattiin toukokuussa maailman neljänneksi vaikutusvaltaisimmaksi julkkikseksi Forbes-talouslehden listauksessa. Hänet nähdään paraikaa valkokankaalla Battleship-elokuvassa, jota hän on markkinoinut ahkerasti maailmalla. Rihanna nähdään myös The Fast and the Furious 6 -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa vuonna 2013.