Rocsi Diaz on kuuma bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkikoomikko Eddie Murphy tunnetaan muun muuassa Beverly Hillsin kyttä -elokuvistaan. Tähti on ollut myös ääninäyttelijänä Shrek-animaatioelokuvissa ja Disneyn Mulan-elokuvassa. Murphy onkin yksi Hollywoodin menestyksekkäimpiä tähtiä.

Eddie Murphyn nykyinen tyttöystävä on Rocsi Diaz, joka on parhaillaan lomailemassa yhdessä miesystävänsä lasten kanssa. Eilen Rocsi Diaz kuvattiin viettämässä aikaansa Mauin saarella Havaijilla, jossa hän nautiskeli täysin rinnoin aurinkoisesta kelistä ja Tyynen valtameren lämpimistä aalloista. Hän ehti vaihtaa asuaan päivän aikana pariinkin otteeseen, mutta paparazzit bongasivat hänet bikineissä. Eddie Murphy tyytyi seuraamaan menoa sviittinsä parvekkeelta.

Edward Regan “Eddie” Murphy aloitti uransa stand up -koomikkona ja vuonna 1980 hän liittyi Saturday Night Live -komedia-ohjelman tähtikaartiin. Sittemmin hän on esiintynyt lukuisissa elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat Isi hoitaa, Dreamgirls, Pähkähullu professori 1-2 ja Eläintohtori 1-3. Näyttelijällä on viisi lasta entisen vaimonsa Nicole Mitchell Murphyn kanssa. Hänellä on myös yksi lapsi Spice Girls -yhtyeestä tutun Melanie Brownin kanssa.