Ennennäkemätön otus kuvattiin Kiinassa – mutantti karannut tutkimuslaitokselta?

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailmalla löydetään aika ajoin eläimiä, joiden mutaation turmelema ulkonäkö saattaa järkyttää. Nyt kiinalaisten uutisoitiin järkyttyneen Henanin provinssissa, kun he huomasivat hyvin erikoiselta näyttävän otuksen tallustelemassa kaupungin kadulla.

Ohikulkijat ikuistivat pelottavan eläimen kuvaan, jossa nähdään, kuinka vaaleanpunainen minipossua muistuttava otus nuuhkii maata puun juurella. Monet uskoivat, että ruskeita täpliä täynnä oleva eläin oli karannut läheiseltä tutkimuslaitokselta. Katso kuvat tästä.

Silminnäkijöiden mukaan he luulivat eläintä mutanttisiaksi. Otuksen pään karvoitus sai heidät myös arvuuttelemaan, että onko eläin sittenkin geenimutaatio-poni. Viranomaisten mukaan eläin osoittautui kuitenkin kiinanharjakoira-rotuiseksi koiraksi. Kyseinen koirarotu on äänestetty usein maailman rumimmaksi koiraroduksi.