Onko seksielämäsi tylsää? Nauti siitä enemmän näillä vinkeillä

Lifestyle · Neea Jokinen

Pitkään yhdessä olleiden pariskuntien seksielämä saattaa jossakin vaiheessa muuttua rutiininomaiseksi puuhaksi. Monet seksiä harrastavat kokeilevatkin usein esimerkiksi uusia asentoja piristääkseen makuuhuoneleikkejään. Nyt Women’s Health -lehti on julkaissut verkkosivuillaan listan seksivinkkejä, joiden kokeileminen voi lisätä mäiskettä makuuhuoneen puolella.

Korvatulppia voi käyttää muuallakin kuin konserteissa ja yökerhoissa – nimittäin seksiaktin aikana. Nuo pienet äänenvaimentimet tarjoavat hiljaisuuden lisäksi taivaallisen seksikokemuksen. Korvatulppien avulla seksin aikana voi keskittyä vain omaan hengitykseensä ja nautinnon tuntemuksiinsa.

Games of Grownups -kirjan kirjoittajan Leigh Andersonin mukaan seksielämä pysyy vilkkaana, jos parit käyttävät enemmän aikaa syleilyyn ja suutelemiseen. Parien kannattaa esimerkiksi mennä heidän ensimmäiselle tapaamispaikalleen, ja antautua intohimoisiin suudelmiin useiden minuuttien ajaksi. Suuteluhetkien aikana kannattaa myös kosketella kumppaniaan kiihottavin ottein.

Seksielämän saloihin perehtynyt Ian Kerner kertoo She Comes First -kirjassaan, että parit voivat herättää seksielämänsä eloon roolivaihdoksilla. Naiset ovat seksissä perinteisesti enemmän alistuvia kuin miehet, joten roolivaihdos voi toimia positiivisena yllätyksenä. Nainen voi esimerkiksi yllättää uroksensa ottamalla ohjat käsiinsä seksin aikana tai käyttäytyä lakanoiden välissä kuin makuuhuoneen hallitsija.