Idol-voittaja tyrmistyi: Varkaat veivät yli 3 000 euron omaisuuden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Phillip Phillips nousi aiemmin tänä vuonna julkisuuteen, kun hän voitti American Idol -kilpailun yhdennentoista tuotantokauden. Kitarahurmuri esitti laulukilpailussa muun muuassa Michael Jacksonin ja Stevie Wonderin kappaleita.

Nyt 21-vuotiaan laulajan perheen omistaman panttilainaamon uutisoitiin joutuneen varkaiden kohteeksi. Phillip Phillipsin vanhempien omistamaan kauppaan oli tunkeuduttu aiemmin tällä viikolla. Varkaat saivat saaliikseen 4.000 dollarin, eli noin 3.300 euron edestä muun muuassa aseita, televisioita ja koruja.

TMZ-sivuston mukaan myös kaupan kassakoneen rahat oli varastettu. Poliisit etsivät varkaita panttilainaamon alueelta, mutta he pääsivät karkuun. Laulajan äiti ja isä, Sheryl ja Donnie, olivat tapahtuman aikaan Kaliforniassa poikansa luona. Phillip Phillips joutui nimittäin äskettäin munuaisleikkaukseen.

Yhdysvaltojen Georgiassa syntynyt Phillip Phillips alkoi soittamaan kitaraa 14-vuotiaana. Hän on kertonut sisarpuolensa Benjamin Neilin toimineen hänen mentorinaan. Laulaja perusti vuonna 2009 oman yhtyeen ja sittemmin hän esiintyi lukuisissa tapahtumissa kotikaupungissaan Leesburgissa. Idol-voittajan mukaan hän rakastaa jazz- ja rock-henkistä musiikkia.