Jättihitistä hauska koiraparodia – katso video

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalaisen popkaunottaren Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -kappale on noussut vuoden kenties soitetuimmaksi hittibiisiksi. Teinitähti Justin Bieberin avulla julkisuuteen nousseen laulajan musiikkivideo ylitti äskettäin 100 miljoonan katsojan rajapyykin.

Julkkikset ovat tehneet kappaleesta nettihiteiksi nousseita parodiaversioita. Nyt kappale on saanut myös oman koiraversionsa. Uusimmalla parodiavideolla kuuluisa kappale nähdään nimittäin Corgi Rae Jepsen -nimisen koiran esittämänä.

Videolla corgi-rotuinen narttukoira haukkuu rakkauslaulua pihalla telmivälle urokselle. Uros kellii ulkona turkki märkänä ja saa narttukoiran värisemään tunteista. Söpöilyvideolla narttu myös kiehnää saippuavesipaljussa urosta härnäten.