Kate Moss palkkasi avustajan – työtehtävänä järjestellä vaatekaappia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Huippumalli Kate Moss tunnetaan villistä elämäntyylistään ja ikonisista poseerauksistaan. Moss asteli vuosi sitten catwalkin lisäksi myös alttarille, kun hän avioitui rokkarimiehensä Jamie Hincen kanssa. Nyt mallikaunotar on tunnustanut olevansa ongelmissa huimien vaatemääriensä kanssa.

Britannian Grazia-lehden haastattelussa ollut Moss on kertonut tarvitsevansa ammattiapua vaatekaappinsa järjestyksen ylläpitämisessä. Kaikki mallin vaatteet ovat järjestettyinä kategorioihin, sillä muuten tavaranpaljoudesta ei löytäisi mitään. Kaunottarella onkin oma assistentti vain vaatekaapiaan varten.

– Minulla täytyy olla ammattimaista apua koska siellä on aivan liikaa tavaraa, tunnustaa shoppailunhimoinen Kate Moss lehdelle.

38-vuotias malli myös kertoo unohtelevansa mitä vaatteita edes omistaa. Tavaranpaljoudesta huolimatta Moss on kuitenkin sitä mieltä, että uusille vaatteille löytyy aina tilaa. Samaisessa haastattelussa huippumalli myöntää kokevansa vanhoista vaatteistaan luopumisen melko raskaaksi.

Katherine “Kate” Moss on englantilainen supermalli ja muoti-ikoni. Tähdellä on ollut pahoja ongelmia päihteiden kanssa, mutta tällä hetkellä hänen uskotaan olevan kuivilla. Mossin ura alkoi vuonna 1988, jolloin hän oli vasta 14-vuotias. Mallin ensimmäinen suuri mainossopimus oli Calvin Kleinin kanssa. Kaunottaren laihuus herätti kuitenkin huomiota. Mallintyön ohella Moss on suunnitellut vaatteita Topshop-valmisvaateketjulle.