Elviksen tyttärentytär inhoaa strippiluolia: ”Outoa, likaista”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lisa Marie Presleyn tyttärenä ja Elviksen tyttärentyttärenä tunnettu Riley Keough on tehnyt uraa näyttelijänä ja mallina. Tähti nähdään tulevassa Magic Mike -elokuvassa stripparin roolissa.

Keough näyttelee elokuvassa Zora -nimistä stripparia. Neitokainen tutki rooliaan varten Los Angelesin kuuluisia strippiluolia päästäkseen oikeanlaiseen tunnelmaan. Nyt Riley on kauhuissaan tutkintojensa tuloksista.

Kaunotar sai nimittäin tietää, että vain itsensä täysin alastomaksi strippaavia naisia kohdellaan työpaikoillaan hyvin. Keoughin mukaan bisneksessä ei ole tilaa naisille, jotka haluavat pitää osan vartalostaan peitossa. 23-vuotias tähti ei omien sanojensa mukaan nauttinut olostaan klubeilla.

– Se on outoa, likaista. En todellakaan haluaisi viettää sellaisessa ympäristössä aikaani, kertoo Riley Keough The Hollywood Reporter -sivustolle.

Keough viihtyikin paremmin baareissa, joissa oli alastomia miestanssijoita. Hänen mukaansa naiset kohtelivat miestanssijoita kunnioittavammin kuin miehet strippaavia naisia. Neitokaisen tulevassa filmauksessa nähdään myös mieskomeutta, sillä hänen kihlatullaan Alex Pettyferillä on rooli elokuvassa.

Danielle Riley Keough aloitti malliuransa 14-vuotiaana Dolce & Gabbanan muotinäytöksessä vuonna 2004. Samana vuonna hän poseerasi Vogue-lehden kannessa äitinsä Lisa Marie Presleyn ja isoäitinsä Priscilla Presleyn kanssa. Neitokaisen elokuvaura on myös alkanut lupaavasti. Tähti on nähty muun muassa elokuvissa The Runaways, The Good Doctor ja Jack & Diane. Tänä vuonna Keough on mukana kahdessa elokuvaprojektissa.