Claudia Romani nautti Fifty Shades of Grey -kirjasta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman kärkikaartiin pääsee nousemaan vuosittain vain muutamia uusia nimiä, sillä paikka alan huipulla on ansaittava. Eräs kovista nousijoista ainakin palstamillimetreillä mitattuna on 30-vuotias italialainen mallikaunotar Claudia Romani.

Nyt Claudia on kuvattu lekottelemassa Miami Beachin rannalla varsin näyttävässä asussa. Erityisesti hänen bikiniensä paljastava alaosa kiinnitti huomion kaunottareen. Kaiken lisäksi Claudia luki eroottista Fifty Shades of Grey -hittikirjaa.

Nykyisin Claudia tekee uraa myös mallimaailman ulkopuolella, sillä hän tähdittää Noche de Perros -televisiosarjaa yhdessä Erik Estradan kanssa. Kotimaassaan erittäin tunnettu tähti on parhaillaan tekemässä läpimurtoa myös Yhdysvalloissa.