Äiti suuttui jääkiekko-ottelussa – ryntäsi jäälle haukkumaan tuomarin

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jääkiekko on tunnetusti tunteita herättävä laji, ja otteluissa nähdäänkin usein käsirysyjä. Joskus tappelut riistäytyvät kuitenkin käsistä ja tuomaritkin ovat tilanteissa voimattomia. Nyt Yhdysvaltojen Massachusettsissa on ikuistettu videolle tilanne, jossa kiihtynyt perheenäiti juoksee jäälle kesken jääkiekko-ottelun.

Wilmingtonin kaupungissa pidetty Raptorsin ja Triben välinen jääkiekko-ottelu sai raivoisan käänteen, kun noin 15-vuotiaat teinipojat alkoivat tappelemaan matsin aikana. Videolla tuomarit antavat adrenaliinia puhkuvien teinipoikien heilutella nyrkkejä rauhassa.

Yhtäkkiä jäälle ilmestyy vaaleanpunaiseen takkiin pukeutunut nainen, joka alkaa huutamaan ottelun tuomarille. Teini-ikäisen jääkiekkopelaajan äiti ei näytä suvaitsevan moista tappelua, ja hän osoitteleekin tuomaria sormellaan hyvin vihaisen näköisenä. Video on kerännyt parissa viikossa yli 200.000 katsojaa.