Teinipoppareiden rajut kuvat löytyivät netistä: ”Aseita, alkoholia, väkivaltaa…” – katso kuvat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

One Direction -poikabändi on noussut kuluneen vuoden aikana maailmanlaajuiseen suosioon. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat etenkin teinityttöjen suosikkeja, ja popparit ovatkin saaneet jo miljoonia faneja ympäri maailman.

Nyt yhtyeen laulajien Louis Tomlinsonin ja Niall Horanin vanhat nettikuvat ovat päätyneet uutisotsikoihin. Bebo-yhteisöpalvelusta löytyneissä kuvissa 20-vuotias Louis Tomlinson nähdään poseeraamassa mitä ihmeellisimmissä asennoissa.

Eräässä kuvassa poppari pitää käsissään nukkevauvaa, joka näyttää saavan nuorukaisen nyrkistä. Yhtyeen blondi, Niall Horan, puolestaan nähdään otoksissa veikeissä ilmeissä. Irlantilainen laulaja muun muuassa poseeraa eräässä kuvassa armeijapuku päällään. Niall Horanin mukaan hänen entinen sähköpostiosoitteensa oli da_pimp_is_here@hotmail.com.

– En muista enää vanhan Bebo-profiilini salasanaa. Noloa, Niall Horan kirjoitti Twitter-blogissaan.