Opettaja ei pitänyt teinityttöjen hiuksista – leikkasi pois

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen ja Britannian suunnalta on tullut viime aikoina ilmi tapauksia, joissa koulut ovat erottaneet oppilaitaan esimerkiksi liian räväköiden kampauksien takia. Nyt eräs brittityttö joutui kaverinsa kanssa opettajansa rajuun käsittelyyn koulun kemianluokassa.

Scarboroughin Graham-koulussa opiskeleva 13-vuotias Courtney Blades-Wilkinson sai syntymäpäivälahjakseen värikkäät hiuslisäkkeet. Myös tytön ystävä oli laittanut hiuksiinsa muutaman hiuslisäkkeen. Koulun säännöt kuitenkin kielsivät räväköiden hiustenpidennysten käytön, joten teinitytöt joutuivat hiustyyliensä takia opettajien silmätikuiksi.

Eräs opettaja ei pitänyt lainkaan teinityttöjen hiuslisäkkeistä. Opettaja päättikin ottaa ohjat omaan käsiinsä, ja hän käski oppilaat koulun kemianluokkaan. Opettaja yritti sulattaa tyttöjen hiuslisäkkeiden kiinnitysliiman siinä kuitenkaan onnistumatta. Lopulta opettaja antoi tytöille sakset käteen ja käski heitä leikkaamaan toistensa hiuslisäkkeet.

– On todella oksettavaa ajatella, että opettaja vie kaksi lasta kemianluokkaan ja yrittää sulattaa liimaa heidän päästään. Tyttöjä sattui, mutta opettaja ei lopettanut, Courtney-tytön äiti, Susan Blades-Wilkinson, kertoi The Daily Mail -sivustolle.

Susan-äidin mukaan on pöyristyttävää, ettei kyseinen opettaja saanut potkuja. Courtney Blades-Wilkinson kertoi, että tilanne oli todella pelottava ja nolo. Rehtori Garry Hancock kertoi, että koulu on saanut oppilaiden vanhemmilta valituskirjeitä. Viranomaiset tutkivat parhaillaan tapausta.