Presidentti ”laulaa” hittibiisin – tuloksena valtava YouTube-hitti

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadalaisen popkaunottaren Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisi on tällä hetkellä yksi maailman suosituimmista kappaleista. Verkossa onkin julkaistu monenlaisia cover-esityksiä kyseistä hittibiisistä. Nyt kappale on saanut uudet vokaalit hyvin merkittävältä henkilöltä.

Nettivideolla nimittäin nähdään Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama, jonka puheista on leikelty sanoja siten, että lyriikat täsmäävät alkuperäiseen kappaleeseen. Hauskassa videossa presidentti nähdään puhujakorokkeiden takana.

Videota on katsottu kesäkuun alusta jo huimat 12 miljoonaa kertaa. Barackdubs-käyttäjä on julkaissut aiemmin samantyyppisen videon, jossa presidentin puheista on muokattu lyriikat Sexy And I Know It -hittikappaleeseen.