Muistatko Chocolate Rain -nettisensaation? Tässä miehen uusin tuotos

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Amerikkalainen Tay Zonday tunnetaan muusikkona, näyttelijänä ja koomikkona. Hän nousi kuuluisuuteen vuonna 2007 Chocolate Rain -kappaleellaan, jonka hän julkaisi YouTube-palvelussa. Sittemmin nettihitiksi noussut video on kerännyt jo yli 80 miljoonaa katselukertaa.

Nyt 29-vuotiaan koomikon tuorein lauluvideo on kerännyt jo kaksi miljoona katselukertaa kolmen päivän aikana. Tay Zonday nähdään nettivideolla laulamassa kanadalaisen poptähden Carly Rae Jepsenin Call Me Maybe -hittibiisiä.

Jos ei ole tutustunut kiharapään aiempaan tuotantoon, niin moni saattaa yllättyä miehen matalasta äänestä. Baritoni-äänestään tunnettu Tay Zonday muun muuassa tekee hauskoja ilmeitä ja eleitäm kun hän laulaa videolla hittikappaleesta tehtyä miesversiota.