Kohuepäily: Oliko suomalaisella Big Brother -asukkaalla kännykkä mukana talossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Big Brother -kilpailun viime vuoden tuotantokaudella talossa asusti myös BB-Sebastian, joka menestyi kisassa hienosti. Hän tuntui osaavan ennustaa tuotannon toimet jopa hämmentävän hyvin.

Nyt mies antaa omassa blogissaan hämmentävän vinkin tuleville Big Brother -asukkaille. Sebastian nimittäin neuvoo ottamaan mukaan mahdollisimman pienen kännykän, jonka asukas voisi piilottaa esimerkiksi alushousuihinsa ja jonka avulla hän voi olla yhteydessä ulkomaailmaan.

– Esimerkiksi vankilamaailmaanhan on pitkään kuljetettu uusien vankien mukana peräsuolessa kondomin sisällä huumeita. Näin huolellinen ei todennäköisesti BB-taloon lähtiessä kuitenkaan tarvine olla, vaan esimerkiksi puhelimen sujauttaminen boxereihin varmistanee sen kulkeutumisen talon sisälle saakka, Sebastian kirjoittaa.

Sebastian mainitsee jopa tähän tarkoitukseen oivallisesti sopivan kännykkämerkin ja -mallin. Mies ei luonnollisestikaan itse paljasta salakuljettaneensa puhelimen taloon, mutta sellaiset epäilyt kirjoitus on nyt kuitenkin aiheuttanut.

– Suosittelen puhelimeksi Modu Phonea, joka lukeutuu maailman pienimpiin. Siinä Stand By -aika on noin 100 tuntia, joten se kestää ilman latausta aika pitkäänkin, kunhan vain muistaa sammuttaa puhelimen jokaisen viestin lähetyksen jälkeen. Käynnistettäessä Modua siitä kuuluu semmonen kirkas avausääni, mikä pitää muistaa ottaa pois, jottei virhe pääse tapahtumaan, Sebastian kirjoittaa kuin omasta kokemuksestaan.

BB-Sebastian osasi talossa ollessaan esimerkiksi ennustaa norjalaisen asukkaan tulemisen taloon, mikä aiheutti heti tuoreeltaan hämmennystä. Mikäli miehellä olisi ollut puhelin mukana, olisi kyseessä ollut räikeä sääntö- ja sopimusrikkomus. Sebastian kuitenkin itse kiisti epäilyt jyrkästi, kun epäillystä salakuljetuksesta kysyttiin häneltä suoraan.