Tässäkö kaikkien aikojen kiusallisin häähetki? Katso video

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Häissä saatetaan nähdä nykyisin jos jonkinlaisia tempauksia. Monet avioparit voivat esimerkiksi yllättää vieraat häätanssilla, joka poikkeaa radikaalisti perinteisestä valssista. Nyt uutisotsikoihin on noussut eräs hieman kiusallinen häävideo.

Viime vuonna YouTube-palvelussa julkaistulla videolla nähdään, kuinka mies seisoo alttarilla papin ja bestmanin vieressä. Pian kirkon ovet avautuvat, ja kaunis morsian seisoo käytävän päässä mikrofoni kädessään.

Morsian alkaa laulamaan balladia, jonka tunnelmaan nainen näyttää selvästi uppoutuvan. Esitykseensä eläytyvä kaunotar kävelee samanaikaisesti alttaria kohti tulevan aviomiehensä rinnalle. Aviomies vaikuttaa kiusaantuneelta, kun hän kävelee alttarille laulavan morsiamensa kanssa.