Huh, tarvitseeko BB-kaunotar VIELÄKIN suuremmat rinnat? Tässä nykytilanne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Taannoin The Only Way Is Essex -tähti kertoi vaihdattavansa nykyiset rintaimplanttinsa yhä suurempiin. Now-lehden haastattelussa asiasta puhunut Amy kertoo haluavansa nykyiset 32C-rintansa leikattavan 32DD-rinnoiksi.

Nyt Amy on kuvattu lomailemassa Dubaissa, jossa ikuistettujen kuvien perusteella toive vieläkin suuremmista rinnoista asettuu hieman erikoiseen valoon. Muodot ovat nimittäin jo nyt varsin muhkeat.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.