Huh, tarvitseeko BB-kaunotar VIELÄKIN suuremmat rinnat? Tässä nykytilanne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Amy Childs on noussut Britanniassa seuratuksi tähdeksi Glamourelämää Essexissä ja Big Brother -realitysarjojen tähtenä. Äskettäin hänet kiinnitettiin myös Ultimo-merkin alusvaatemalliksi.

Taannoin The Only Way Is Essex -tähti kertoi vaihdattavansa nykyiset rintaimplanttinsa yhä suurempiin. Now-lehden haastattelussa asiasta puhunut Amy kertoo haluavansa nykyiset 32C-rintansa leikattavan 32DD-rinnoiksi.

Nyt Amy on kuvattu lomailemassa Dubaissa, jossa ikuistettujen kuvien perusteella toive vieläkin suuremmista rinnoista asettuu hieman erikoiseen valoon. Muodot ovat nimittäin jo nyt varsin muhkeat.

22-vuotias Amy Childs tunnetaan Britanniassa erityisesti The Only Way Is Essex -sarjan näyttelijänä. Viime vuoden lokakuussa alkanut saippuasarja on saanut suuren suosion ja tehnyt tähdistään seurattuja julkkiksia. Sarjan kolmas tuotantokausi alkoi syyskuussa 2011. Realitytähden väitettiin äskettäin seurustelevan poplaulaja Peter Andren kanssa.

Uusimmat