Kesäseksi mielessä? Näin teet sen rannalla oikeaoppisesti

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Kesän kuumuudessa voivat villeimmätkin fantasiat löytää purkautumistiensä. Monet pariskunnat saattavat innostua rauhallisella rannalla lemmiskelypuuhiin. Nyt Glamour -lehti on antanut parhaat vinkit rantaseksiin.

Yöaika on luonnollisesti sopivin aika lemmekkääseen rantaoleiluun. Kuutamouinnin yhteyteen voi ajoittaa myös tuhmia sessioita. Häveliäisyyssyistä rakastavaiset voivat etsiä etäisemmän rannan, jossa voi vapaasti päästää vietit valloilleen kesäyössä.

Peppujen pyöriskellessä hiekassa voi genitaalialueillekin eksyä hiekan muruja. Lempiväiset välttävät hiekkahiertymät aroissa paikoissa tuomalla muhinoimispaikalle ison pyyhkeen tai huovan. Rannalle asetettu aurinkovarjo voi myös toimia mukavana suojana tirkisteleviltä katseilta.

Rantalemmiskelyn aakkosissa seksiasennoillakin on merkitystä. Perinteinen lähetyssaarnaaja-asento voi toimia monissa tilanteissa moitteettomasti, mutta rannalla voi olla hyvä kokeilla vaikkapa lusikka-asentoa. Ohikulkijat eivät välttämättä myöskään heti tajua mistä on kysymys, jos pariskunta nauttii toisistaan sylikkäin pyyhkeiden suojissa.

Lemmiskely rantahiekalla ei luonnollisesti tunnu samalta kuin silkkilakanoiden välissä. Sen on tarkoituskin olla villiä ja romanttista, joten pienistä epämukavuuksista ei kannata välittää. Vaikka sessiot saisivatkin pariskunnan hiekan peittoon, vilvoittava vesikylpy on vain metrien päässä. Meren aalloissa voi tyynnyttää yön kuuman värinän oman kullan syleilyssä.