Stella Hudgens julkaisi bikinikuvansa netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens tuli nuorempana tunnetuksi alastonkuviensa merkeissä.

Viime aikoina Vanessa ja hänen pikkusiskonsa Stella on kuvattu useita kertoja yhdessä, mutta nyt pikkusisko on itsekin julkaissut itsestään bikinikuvia Twitter-blogissaan. Ne päätyivät nopeasti viihdelehtien sivuille ympäri maailmaa.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.