Britney Spears järkyttyi X Factorissa – ystävä tuli kaapista

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden tuomaristossa nähdään tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Uudella tuotantokaudella on nähty kiitettävästi draamaa, kun Britney Spears on jo useaan otteeseen poistunut tuomarinpenkiltään kesken kuvausten.

Nyt 30-vuotias Britney Spears on järkyttynyt X Factor -ohjelman koe-esiintymisissä. Maailman seksikkäimmäksi poptähdeksi äskettäin valittu laulajatar nimittäin tapasi koe-esiintymisissä vanhan ystävänsä, joka paljasti Britneylle salaisuutensa. Poptähden koe-esiintymässä ollut ystävä kertoi itkuisena, että hän on homoseksuaali.

– Olen homo. En uskaltanut kertoa siitä sinulle kymmenen vuotta sitten. En tiennyt, miten suhtautuisit homoseksuaalisuuteeni, mies kertoi Britneylle People-lehden mukaan.

Laulajatar kertoi, että hän on tehnyt vanhan ystävänsä kanssa dueton noin kymmenen vuotta sitten. Britney Spears meni lohduttamaan tuttavaansa ja kertoi hyväksyvänsä hänen homoseksuaalisuutensa. Lähteiden mukaan Britney oli todella shokissa, kun hän näki ystävänsä San Franciscon Oracle-areenalla.

Britney Spears saa X Factor -tuomaripestistään huikean 15 miljoonan dollarin palkkion. Teinitähti Demi Lovaton puolestaan huhutaan saavan tuomarityöstään palkkioksi miljoona dollaria. Simon Cowellin on väitetty pettyneen Britney Spearsiin tuomarina, koska poptähti käyttäytyy ailahtelevasti. Laulajattaren huhutaan kärsivän ADHD-keskittymishäiriöstä.