David Beckham riisui paitansa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa. David kuitenkin kiisti epäilyt.

Nyt 37-vuotias David Beckham esitteli treenattua vartaloaan nurmikentällä. Parran ja viikset kasvattanut futari käveli ottelun jälkeen kentällä ilman paitaa ja tarjosi silmänruokaa etenkin naisfaneille. LA Galaxy -joukkueensa kanssa Portland Timbersiä vastaan pelannutta Beckhamia oli kannustamassa hänen poikansa, Brooklyn, Romeo ja Cruz.

Beckhamit asuvat Los Angelesin luksusalueella miljoonakartanossa. Teinisensaatio Justin Bieberin uutisoitiin taannoin esiintyvän Beckhamien lapsille heidän kotonaan. Sittemmin rikkaan pariskunnan kerrottiin järjestävän vanhimman poikansa Brooklynin syntymäpäiväjuhlat Potter-elokuvien Tylypahkassa. Pariskunnan tytär Harper Seven on saanut myös maistiaisia luksuselämästä, sillä suloisen vauvan päällä on jo nähty huippukalliita muotivaatteita.