Kanye Westin uusin pakkomielle – näistä äänistä tulevaisuuden hittejä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen räppäri Kanye West tunnetaan erikoisista julkisista tempauksistaan. Hän aiheutti vuonna 2009 ikävän välikohtauksen MTV Video Music Awards -palkintogaalassa rynnätessään lavalle humalapäissään ja pilatessaan kantrilaulaja Taylor Swiftin kiitospuheen.

Nyt kohuräppäri on löytänyt uuden musiikillisen inspiraation, joka voi yllättää miehen fanit. Kanye West on lähes pakkomielteisen innostunut villeistä eläinäänistä. Mies testasi ääniä jo tuottamallaan Jay-Z:n Watch The Throne -albumilla, ja haluaa nyt viedä kokeilunsa pidemmälle.

– Kanye on kertonut kaikille kavereilleen nerokkaasta suunnitelmastaan. Mies on pakkomielteisen kiinnostunut karjumisesta, haukkumisesta ja viidakon äänistä. Hän haluaa tehdä kokeiluja ja laittaa ääniä uusille kappaleilleen, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Kanye keikkailee paraikaa ystävänsä Jay-Z:n kanssa Euroopassa Watch The Throne -kiertueella. Miesten Pariisin keikka herätti huomiota maailmalla, kun Ranskan pääkaupungissa esiintyneet muusikot vetivät keikallaa N****’s in Paris -uutuuskappaleensa encorena huimat 11 kertaa putkeen. Innokkaan yleisön joukosta löytyivät esityksen aikana muun muassa Hollywood-näyttelijä Adam Brody, Jay-Z:n vaimo Beyonce, näyttelijätär Gwyneth Paltrow sekä Spike Lee.