Bikinipeppuja ja lihaskimppuja – televisiotähdet rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohutusta amerikkalaisesta The Jersey Shore -realityohjelman tähdet ovat viikoittain otsikoissa monenlaisten tempaustensa merkeissä. Usein he ovat myös ongelmissa viranomaisten kanssa varsinkin liiallisen juhlimisen vuoksi.

Realitysarjan tähdistä Snooki odottaa parhaillaan lasta ja viettää siksi hieman hiljaiseloa kohuotsikoista. Sarjan muut tähdet suuntasivat puolestaan eilen Seaside Heightsin rannalle, jossa muut silminnäkijät saivat ihastella kuinka Deena, Sammi, Ronnie, Pauly D, The Situation ja Vinny esittelivät lihaksiaan ja bikinivartaloitaan.

Snooki kertoi taannoin raskauden tulleen hänelle yllätyksenä. Neitokainen kuitenkin odottaa malttamattomana esikoislapsensa syntymää. Snooki totesi, että hänestä tulee MILF, koska saa lapsensa näin nuorena. Jos lapsi on poika, hänen nimekseen kerrotaan tulevan Jionni Jr., Lorenzo, Tommy tai Tony. Tyttölapsen nimeä tähti on kertonut vielä miettivänsä.