Beyonce osti aviomiehelleen 32 miljoonan euron lahjan

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Poptähti Beyonce ja räppäri Jay-Z saivat taannoin esikoisensa keisarinleikkauksella Lenox Hill -sairaalassa New Yorkissa. Pienokaisen nimeksi tuli Blue Ivy Carter. Beyonce teki nopeasti paluun parrasvaloihin, kun kaunotar esitteli kuvaajille hoikkaa vartaloaan julkkisgaalassa.

Nyt 30-vuotiaan Beyoncen uutisoitiin ostaneen aviomiehelleen Jay-Z:lle huikean lahjan. Poptähti nimittäin törsäsi 25 miljoonaa puntaa, eli noin 32 miljoonaa euroa, yksityislentokoneeseen. Beyonce kerrotaan hankkineen luksuskoneen rakkaalleen isänpäivälahjaksi.

The Bombardier Challenger 850 -merkkisessä lentokoneessa on muun muuassa nahkasisustuksella varustettu olohuone, makuuhuone ja kaksi kylpyhuonetta. Beyonce osti aiemmin tänä vuonna aviomiehelleen arvokkaan timanttisormuksen, joka maksoi noin 400.000 euroa.

– Beyoncen mielestä lahja oli täydellinen isänpäivälahja. Lentokoneeseen mahtuu 15 ihmistä, joten he voivat tehdä sillä matkoja perheensä ja ystäviensä kanssa, lähde kertoi The Daily Star -lehdelle.

Beyonce tuli kuuluisaksi jo 16-vuoden ikäisenä Destiny’s Child -yhtyeen menestyksen myötä. Hän kertoi olevansa onnekas, koska on saavuttanut niin paljon jo niin nuorena. Uransa aikana 16 Grammy-palkintoa vastaanottanut ja yli 75 miljoonaa albumia myynyt Beyonce on yksi maailman menestyneimpiä artisteja. Poptähti paljasti äskettäin keksineensä tyttärensä Blue Ivy -nimen Rebecca Solnitin kirjoittamasta runosta.