Räppärisurkimus Drake ökyili jälleen – tilasi 40 pulloa viinaa baarissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositut räppärit Chris Brown ja Drake joutuivat aiemmin tässä kuussa kohuotsikoihin, kun heidän uutisoitiin tapelleen rajusti erään yökerhon VIP-tiloissa poptähti Rihannasta alkaneen riidan takia. Sittemmin verkossa levisi muun muuassa kuvia kahakassa loukkaantuneista sivullisista.

Äskettäin tappelun aloittajaksi paljastui Drake, joka räyhäsi henkivartijoidensa kanssa Chris Brownin pöytäseurueelle ja heitteli raukkamaisesti naisia lasipulloilla. Nyt kanadalainen räppäri on jälleen palannut yöelämään. Tällä kertaa mies varustautui bilettämiseen tuhdin juomalastin voimin, hän nimittäin tilasi yökerholla 40 pulloa viinaa.

TMZ-sivuston mukaan kukaan ei kuitenkaan tällä kertaa loukkaantunut räppärin bileillan aikana. Mies juhli Washington D.C.:ssä seurueensa kanssa. Tähti tilasi illan aikana muun muassa shampanjaa ja tequilaa. Lähteiden mukaan räppäri nautti illasta ja vaikutti muiden juhlijoiden silmiin ystävälliseltä.

Supertähtien riita sai alkunsa, kun Drake esitti räppärille kommentteja miehen ex-tyttöystävästä Rihannasta. Chris Brown oli lähettänyt Draken pöytään shampanjapullon hyväntahdon eleenä. Drake lähetti kuitenkin juoman takaisin laulajatähdelle “Nussin elämäsi rakkautta, kestä se” -viestillä. Molemmat miehet ovat seurustelleet Rihannan kanssa.