Jodie Marsh bodaa liikaa – vakava seuraus uhkaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen kohumalli ja televisiojulkkis Jodie Marsh pitää ihmisten shokeeraamisesta ja nauttii viihdelehtien palstoilla näkymisestä. Biseksuaaliksi avoimesti tunnustautunut julkkis on pysytellyt julkisuuden valokeilassa keinoja kaihtamatta.

Kuva. Twitter

Äskettäin kaunotar voitti kehonrakennuksen mestaruuden Yhdysvalloissa järjestetyssä kilpailussa. Marsh treenasi kilpailuihin intensiivisesti ja oli myös rankalla dieetillä. Nyt nainen paljasti kehonrakennuksen aiheuttaneen hänen lääkäreilleen huolta. Nainen kärsi äskettäin kovista vatsakivuista, mutta ei kuunnellut kehonsa antamia merkkejä. Lääkärit varoittelivat, että tähden bodaaminen voisi ennen pitkää johtaa hedelmättömyyteen.

– Kysyin lääkäreiltä lasten saamisesta, koska voin toimillani vaikeuttaa niiden saantia. Lääkärit sanoivat minulle, että tällä elämäntyylillä voisin tehdä pitkäaikaista vahinkoa. Palaan kuitenkin kilpailun jälkeen normaaleihin elämäntapoihin, joten tämä ei ole välttämättä niin vaarallista, kertoo Jodie Marsh The Sun -sivustolle.

Marsh on kuitenkin valmistautunut siihenkin kohtaloon, että hän ei synnytä omaa jälkikasvua. Nainen onkin päättänyt joka tapauksessa adoptoida pienokaisen, koska hän unelmoi kodin antamisesta tarvitsevalle lapselle. Tähti kertoo haaveilevansa myös perheestä ja kodin perustamisesta, mutta sen aika ei ole vielä.

33-vuotias Jodie Marsh tunnetaan Britanniassa mallintöistään, mutta hän juonsi myös omaa Totally Jodie Marsh -realityohjelmansa. Vuonna 2006 hän oli mukana julkkisten Big Brother -ohjelmassa ja aiheutti talossa paljon riitoja. Marsh sijoittui taannoin toiseksi, kun plastiikkakirurgiaan keskittynyt verkkojulkaisu Good Surgeon Guide järjesti äänestyksen Britannian rumimmasta julkkiksesta. Lisäksi hän niitti menestystä liian suurten rintojen äänestyksessä.