Perheenäiti kolarissa – riisuutui alastomaksi ja jätti lapset heitteille

Ohhoh! · Neea Jokinen

Maailmalta on kantautunut viime aikoina otsikoihin järkyttäviä tapauksia, joissa välinpitämättömät perheenäidit ovat jättäneet lapsiaan ilman valvontaa useiden päivien ajaksi. Nyt erästä perheenäitiä uhkaa kahden vuoden vankeustuomio lasten hyvinvoinnin vaarantamisesta.

Stephanie Dillard -niminen perheenäiti ajoi aiemmin tässä kuussa kolarin bussin kanssa. 34-vuotiaan naisen kuljettamassa autossa oli matkustajina hänen kolme 7 – 16 -vuotiasta lastaan. Törmäyksen johdosta hänen lapsensa loukkaantuivat. Perheenäiti päätti kuitenkin poistua kolaripaikalta ja jättää shokissa olleet lapsensa autoon.

Välinpitämätön nainen käveli kolaripaikalta läheiseen apteekkiin, jossa hän käyttäytyi hyvin erikoisesti. Stephanie Dillard nimittäin riisui vaatteensa apteekin myymäläosastolla syöden samalla jäätelöä. Poliisien tultua paikalla alaston perheenäiti vastusti pidätystään ja yritti löydä virkamiehiä. Lapset ovat nyt isoäitinsä huostassa, KPRC-televisiokanava.