Teinibändille treffikutsuja faniensa puuma-äideiltä: ”Ehdottelevat vaikka mitä”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. X Factor -ohjelmassa perustetun yhtyeen nuoret laulajatähdet ovat etenkin teinityttöjen suosikkeja, ja popparit ovatkin saaneet jo miljoonia faneja ympäri maailman.

Nyt poikabändin jäsenet paljastivat saavansa jatkuvasti treffikutsuja nuorten faniensa äideiltä. Poppareiden mukaan äidit ovat rohkeampia ja itsevarmempia kuin heidän lapsensa, joten he uskaltavat flirttailla teinitähdille. Yhtyeen 18-vuotias Harry Styles uskoo puumanaisten iskeneen silmänsä häneen, koska laulaja deittaili taannoin 14 vuotta vanhemman Caroline Flackin kanssa.

– Äidit ovat pelottomia. He vain iskevät kiinni ja ehdottelevat vaikka mitä, popparit kertoivat Daily Star -lehdelle.

Teinitähdet kertoivat äskettäin asettaneensa yläikärajan deittaamiselle Harry Stylesin ”puumasuhteen” takia. Stylesin koulukaveri paljasti aiemmin tässä kuussa, että laulajan ja televisiokaunotar Caroline Flackin suhde oli vain fyysinen. Romanssin päätyttyä Stylesin on huhuttu pokanneen naisfanejaan keikoilla.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.