Kohukirja: Adele kaatokännissä keikalla – putosi tuolilta

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Laulajatähti Adele joutui taannoin ilkeiden kommenttien kohteeksi, kun muotisuunnittelija Karl Lagerfeld kommentoi laulajan olevan hänen mielestään “hieman liian lihava”. Nyt 24-vuotiaasta Adelesta ollaan julkaisemassa elämäkerta ilman tähden siunausta.

In Touch -lehti kertoo sivuillaan Adele: The Biography -kirjasta, joka valottaa laulajattaren vaikeaa menneisyyttä. Kirjan kirjoittajan Marc Shapiron mukaan Adelen elämä on klassinen ryysyistä rikkauksiin -tarina. Teoksessa Shapiro kirjoittaakin neitokaisen vaikeista perhesuhteista, seurusteluongelmista sekä runsaasta alkoholinkäytöstä.

Shapiron mukaan Adele otti erityisen raskaasti eronsa ensimmäisestä rakkaudestaan. Kirjan mukaan kyseessä oli biseksuaalinen poika, joka petti laulajatarta. Neitokaisen kerrotaan juoneen runsaasti ja tavallista enemmän sydänsurunsa takia. Shapiro kertoo teoksessaan, kuinka Adele oli ollut uransa alkupuolella eräässä konsertissa niin humalassa, että hän tippui tokkuraisena tuolilta.

– Olin jo niin humalassa siihen mennessä kun esiinnyin kahdelta yöllä. Olin unohtanut sanat omiin lauluihini… Se oli aivan kamalaa, Adelen väitetään kirjassa kertoneen juomisestaan.

Soultähti Adele teki helmikuussa näyttävän paluun Grammy-palkintogaalassa pitkän sairauslomansa jälkeen. Neitokainen voitti peräti kuusi Grammy-palkintoa, joista yksi oli Vuoden Albumi. 21-albumillaan supertähdeksi noussut Adele joutui viime vuonna leikkaukseen, jossa hänen äänihuulistaan poistettiin hyvälaatuinen kasvain.