Jordan Carverin valtavat 75G-luomurinnat ihmetyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Jättimäisten rintojen aika ei ole ohi, vaan julkisuudessa viime vuosina liikkuneiden kuvien mukaan vasta alkamassa. Monet supertähdet ovat tosin pienentäneet viime aikoina silikonejaan, mutta myös luomurintamallakin on tapahtunut paljon.

Muodokas mallikaunotar Jordan Carver on noussut nopeasti yhdeksi internetin suosituimmista glamour-malleista. Tähdeksi hänet on nostanut 75G-kokoinen rintavarustus, jossa ei ole lainkaan lisäaineita.

Jordan Carver ei ole vielä julkaissut itsestään alastonkuvia, mutta hän julkaisee itsestään usein kuviaan ja pyörittää maksullisia kotisivujaan. Itseään pin-up-glamour -malliksi kutsuva Jordan oli taannoin keskellä kiivaita keskusteluita rintojen aitoudesta. Häntä on syytetty myös anorektikoksi.