Playboy-kaunottaren muodot pursuivat mekosta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hugh Hefnerin ex-tyttöystävä Kendra Wilkinson nousi aikoinaan julkkikseksi poseerattuaan nakuna Playboy-lehdelle. Vaalea kaunotar tähditti sittemmin The Girl Next Door -realitysarjaa, joka kertoi Playboy-moguli Hugh Hefnerin kolmesta tyttöystävästä.

Nyt Kendra on juhlinut 27-vuotispäiväänsä vauhdikkaasti Las Vegasin Caesars Palacessa sijaitsevassa Pure-yökerhossa. Neitokaisen asu oli varsin niukka, ja Kendra joutuikin nostelemaan alituisesti asuaan ylemmäksi, ettei se olisi paljastanut liikaa. Samalla kohukaunotar juhli myös uuden Kendra On Top -realitysarjansa ensi-iltaa.

Povipommi julisti äskettäin faniensa pettymykseksi jättävänsä alastomana poseerauksen muille kaunottarille. Viime viikolla hän kieltäytyi riisumasta musiikkivideolla.

27-vuotias Kendra Wilkinson oli viime keväänä otsikoissa teini-ikäisenä tekemänsä nakuvideon merkeissä. Ensin hän yritti viritellä videon ympärille suuren luokan kohua, mutta pian selvisi nolo totuus, että Kendra oli itse toteuttanut videon vuotamisen mainostempauksena. Kaunottaren oman Kendra-realitysarjan neljäs tuotantokausi alkoi viime vuoden lokakuussa E!-televisiokanavalla.