Poika piilotti säästönsä tietokoneeseen – äiti vei kierrätykseen!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Lapsilla on monesti mitä mielikuvituksellisimpia paikkoja mihin piilottaa kallisarvoisia esineitään. Nyt otsikoihin on noussut erään amerikkalaispoika, joka oli laittanut säästämänsä rahat tietokoneensa sivupaneelin alle.Pojan äiti ei kuitenkaan ollut tietoinen erikoisesta rahakätköstä.

12-vuotias Max Becker oli piilottanut tietokoneen sisälle 300 dollaria, eli noin 240 euroa, lahjakortteja ja tärkeitä valokuvia, jotta hänen kaksoissisarensa ei löytäisi niitä, New York Times kertoo. Pojan äiti ei kuitenkaan ollut tietoinen erikoisesta rahakätköstä. Amerikkalaispojan olisi kuitenkin ehkä kannattanut kertoa piilostaan äidilleen. Tämä nimittäin vei tietokoneen kätköstä tietämättömänä paikalliseen kierrätyskeskukseen.

Partioleirillä ollut Max oli saapunut kotiin huomatakseen tietokoneen arvokkaineen sisältöineen olevan poissa. Pojan äidin Dorothy Ferranten miesystävä oli ostanut Maxille ja tämän siskolle kannettavat tietokoneet, joten äiti oli ajatellut heittää vanhan tietokoneen menemään. Dorothy alkoikin heti virheensä tajuttuaan metsästämään pojan tietokonetta takaisin.

Lukuisten puhelinsoittojen jälkeen tietokone sisältöineen löytyi kuin löytyikin newjerseyläisestä kierrätyskeskuksesta. Keskuksen johtaja Jimmy Coe kertoi tietokoneen etsimisen olleen erittäin rankka urakka. Hänen mukaansa he kuitenkin halusivat nähdä vaivaa auttaakseen Maxia, koska Maxin äiti oli nähnyt vaivaa kierrättäessään.