Seksijuhlat saivat karun lopun – turvamiesten puuhat paljastuivat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Parinvaihtojuhlien kävijöistä moni varmasti osallistuu mielellään anonymiteetin suojin. Sama sääntö oli pätenyt myös newyorkilaisessa hotellissa pidetyissä parinvaihtobileissä. Juhlinta päättyi kuitenkin äkillisesti, sillä hotellin turvamiesten väitetään valokuvanneen intiimejä tapahtumia.

Daily Mail kertoo, kuinka The Shool of Sex -parinvaihtokerhon järjestämä tapahtuma sujui hyvin Mondrian Hotel -luksushotellissa, kunnes hotellin turvamiehet keskeyttivät hauskanpidon. The School of Sex järjestää täysin anonyymejä parinvaihtoiltamia, joissa kenenkään henkilöllisyyttä ei paljasteta. Tämä anonymiteetti kuitenkin riskeerattiin juhlijoiden suruksi SiN White Party -parinvaihtojuhlissa.

Parinvaihtobileiden osanottajien mukaan hotellin turvamiehet yrittivät päästä tapahtumaa varten varattuihin huoneisiin ilman lupaa. Paikalle oli saapumassa tunnettu julkisuuden henkilö, jonka takia turvamiesten epäillään pyrkineen uteliaina paikalle. Turvamiesten väitetään myös ottaneen valokuvia osanottajista heidän poistuessaan paikalta.

Hotellin turvamiehet kuitenkin kiistävät väitteet valokuvaamisesta. Heidän mukaansa muut hotellivieraat olivat valittaneet parinvaihtobileiden meluisuudesta. Hotellin mukaan parinvaihtajien hotellihuoneissa oli ollut myös enemmän ihmisiä kuin mitä aiemmin oli sovittu sallittavaksi. The School of Sex lopetti itse juhlintansa turvamiesten ilmestyttyä paikalle.

– Ehkäpä nämä sievistelijät eivät ole koskaan harrastaneet kimppakivaa, paikalla ollut Jasmine kommentoi hotellin turvamiehiä.