Konemusiikin supertähdet lopettavat – suosikkiyhtye hajoaa huipulla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Konemusiikin saralla yhtyeet tulevat ja menevät, mutta suurimmat tähdet ovat kuitenkin usein pinnalla vuodesta toiseen. Nyt eräs alansa suosituimmista yhtyeistä on järkyttänyt faninsa ilmoittamalla yllättävästä lopettamisestaan.

Swedish House Mafia, eli Axwell, Sebastian Ingrosso ja Steve Angello, ilmoittivat yhtyeensä verkkosivuilla iskevänsä hanskat naulaa parhaillaan käynnissä olevan keikkarupeaman jälkeen.

– Tänään haluamme ilmoittaa sinulle, että parhaillaan käynnissä oleva kiertue tulee olemaan viimeisemme. Haluamme kiittää kaikkia teitä, jotka olette olleet mukana matkallamme. Tulimme, reivasimme, rakastimme, Swedish House Mafia kirjoitti verkkosovuillaan.

Yhtye nähdään ennen hajoamistaan vielä Milton Keynesin areenalla Britanniassa, Ushuaiassa Ibizalla ja vielä marraskuussa Friends Arenalla Ruotsissa. Yhtyeen viimeiset keikat julkistetaan elokuussa.