Yllätyskäänne Demi Moore ja Ashton Kutcherin erossa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Demi Moorea 15 vuotta nuorempi Ashton Kutcher petti viime syksynä vaimoaan 22-vuotiaan bileblondin kanssa. Seksiskandaalin aikana pariskunnan avioliiton kulissit romahtivat ja julkkispari erosi kuuden vuoden avioliiton jälkeen.

Sittemmin heidän avioliittonsa on huhuttu olleen laiton, eikä avioeroa ole vieläkään haettu. Nyt entisen Hollywood-pariskunnan kerrotaan suuntaavan minilomalle, jonka aikana he yrittävät selvittää ongelmansa. Demi ja Ashton matkustavat Big Bear -vuoristolle kabbala-opettajansa Yehuda Bergin ehdotuksesta. Entinen aviopari ei saa harrastaa seksiä miniloman aikana, koska he yrittävät lähentyä uudelleen vain tunnetasolla.

– Ashton on varannut heille yksityisen majapaikan vuoristolta. He nukkuvat eri makuuhuoneissa, koska he eivät saa harrastaa seksiä loman aikana, lähde kertoi Grazia-lehdelle.

Lähteen mukaan Yehuda Berg on antanut pariskunnalle neuvoja, joita noudattamalla he voivat selvittää rakkauskiemuransa. Demin ja Ashtonin uskotaan muun muuassa tekevän minilomallaan päivittäin meditaatioharjoituksia. Kabbala-opettaja on mukana matkalla valvomassa, etteivät näyttelijät ajaudu fyysiseen kontaktiin toistensa kanssa.

Demi Moore joutui taannoin luopumaan huippuroolista Lovelace-elokuvassa yksityiselämänsä ongelmien takia. Hänet nähdään kuitenkin parhaillaan rajusti flopanneessa LOL-elokuvassa teinitähti Miley Cyruksen kanssa. Keväällä Mooren uutisoitiin tekevän paluun valkokankaalle Very Good Girls -elokuvassa. Näyttelijätär joutui aiemmin tänä vuonna vieroitushoitoon päihderiippuvuuden ja syömishäiriön takia. Kolmesti naimisissa olleella Moorella on kolme tytärtä avioliitostaan Hollywood-tähti Bruce Willisin kanssa.